Fotbollen söker tränare och ledare för säsongen 2023
IK MyranPublicerad: 18.01.2023 20:33

Fotbollen söker tränare och ledare för säsongen 2023

IK Myran fotboll har en anrik historia och förtillfället vill vi säkra upp en lysande framtid. Vår målsättning är att vi kan erbjuda alla Nedervetilbarn med omnejd lagverksamhet i fotboll av egen kraft upp till 15 års ålder. För att möjliggöra detta krävs det speciellt ett utökande av personalresurser runt våra fotbollslag.

Därför söker vi nya fotbollsintresserade personer med i verksamheten men även individer som redan har erfarenhet av ledaruppgifter från förr och som vill vara med och säkra upp IK Myrans position som en central samhällsformande institution.

Vi vill att våra tränare och ledare har en trygg grundbas att utgå ifrån då man engagerar sig i verksamheten och erbjuder kostnadsfria skolningar med möjlighet att utöka sin kunskapsnivå inom grenen. Ett lag har aldrig för många tränare och fördelat ansvar hjälper oss alla att bli bättre ledare och ger bättre förutsättningar för oss alla att fostra våra spelare till stolta, ärliga och duktiga myraniter!

Vill du vara med i framtida Idrottsklubben Myran? Självklart!

Ta kontakt med någon i IK Myrans fotbollsektion så tar vi det därifrån

Med vänliga hälsningar, bollsektionen

Martin Högnäs, Susann Ljungberg, Linda Sandbacka, Linda Vikman, Kristoffer Sandbacka, Ted Sandbacka, Niklas Wiik, Andreas Kaitajärvi och Magnus Slotte


IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com