25
MAJ
16.00
Miehet, Miesten Nelonen

Miehet Myran - Esse IK  1 - 0

Nedervetil, Kruunupyy. Idrottsplan N

IK Myran - Esse IK

Bästa Nedervetilbor och Myraniter! Dagen är kommen då gräset är grönt och Myran äntligen får flytta hem till Nedervetil Sportplan aka. Knottvallen. I år är det IK Myrans representationslag som får äran att inleda Knotvallssäsongen och som motstånd får de ingen mindre än Esse IK. Tidpunkt för matchen, Imorgon lördag klockan 16:00 är avspark. Men MMT rekommenderar att man kommer i tid eftersom parkeringen är begränsad och hela byn ryktas vara på väg. Väderleksrapporten tyder på perfekt väder runt 20 grader och kiosken är förstås öppen med kaffe, korv, glass och godis på menyn. Välkomna!

Myrans rep. lag har inlett säsongen hackigt med 1 vinst och 3 förluster på 4 matcher. 1 av 4 har varit "hemmamatch" men spelats på Kronoby Konstgräsplan och MMT hänvisar till Sportchef Sandbackas kommentar, "Myran är inte Myran på Kronoby Konstgräsplan.". Knottvallen har alltid varit en fördel för myran och speciellt för Herrarnas representationslag som i skrivande stund har varit obesegrade på den anrika gräsplanen i 1070 dagar i sträck!

19.6.2021 kom den senaste förlusten på Nedervetil Sportplan när representationslaget spelade i Division 3 mot KPV/Akatemia. Sedan dess har Nedervetillaget bytt tränare från Kaitajärvi till Nylund och Slotte till Sandbacka och nu till Kaitajärvi igen. Sedan senaste förlusten har Före detta Damliga tränaren Magnus Slotte blivit tränare för myrans herrar, slutat som tränare för myrans herrar och fått ett barn som nu är 1 och 1/2 år gammal. MMT vill tillägga att Slottes fru också varit delaktig i den sista bedriften.

Mycket på spel på lördag, YOGI!

//MMT

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com