28
JUN
19.00
Miehet, Miesten Nelonen

Miehet Myran - LBK  1 - 3

Nedervetil, Kruunupyy. Idrottsplan N

IK Myran - LBK

No Stars, Esse IK, LoVe, NIK, GBK/FA. Dessa lag är Myrans herrars senaste 5 motståndare, alla 5 har Myrans herrar besegrat! 15 poäng av 15 möjliga, Myran har minst sagt svängt formen och blivit ett otroligt vinsttåg. Men säsongen är lång och nästa utmaning är svår, då ingen mindre än serieledarna LBK kommer till Nedervetil Sportplan. Lagen har mött varandra tidigare denna säsong och då slutade matchen 5-3 i LBKs fördel. Den matchen spelades dock i Larsmo, var kulturen och fotbollsplanerna är annorlunda än i Nedervetil. LBK är nämligen vana med biljardbords-släta planer och MMT förutspår att Knottvallens varierande topografi och grodbladens mängd kommer att överraska Larsmolaget.

Fördel för Myran inför matchen:

IK Myran Ultras, som minst sagt gjorde sig hörda i matchen mot GBK/FA förra veckan ryktas vara på plats med trummor och flaggor igen på fredag. Med deras och hela publikens stöd får Myran ett push som behövs i dessa matcher.

Nackdel för Myran inför matchen:

Lagets kapten Max Högnäs och Lukas "Luuni" Rasmus är båda avstängda på fredag, lyckligtvis har myran seriens bästa avbytarbänk att fylla i luckorna med.

Underhållningsvärde garanteras, kiosken är öppen. Välkomna!

inträde:5€

//MMT

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com