Esittely
Ottelutilastot
Såka - IK Myran
2019 - Herrar II - Kutonen
Klo 19:00 Kokkola, Sokoja
27
Jun

Inför: Dags för årets första Classico


Herrarnas andra ger sig iväg på årets första Classico, dvs. Lill-Classico pga spel vid Såka.
Myran fick se sitt första poängtapp förra veckan men är fortfarande obesegrade när de ger sig iväg för att möta såka på Torsdagskvällen.
Såka har däremot haft det lite tuffare och lyckast skrapa ihop 5 poäng och ligger för tilfället under nedflyttningsstrecket. MEN derby är alltid ett derby och då kan man inte kolla mycket på tabellen.
Trots att myrans herrar haft tätt med matcher kan man pga. den stora truppen få ihop ett Slagkraftigt lag även på Torsdag.

Vädergudarna ser även till att det kommer bli bra fotbollsväder, Så tveka inte, utan ta med alla du känner till såka och heja fram IK Myran II till seger så att man kan fortsätta njuta av läget som tabelletta!

Såka - IK Myran II
Torsdag 27.6 kl: 19:00

I SÅKA.


YOGI!

//MMT

LagSpeladePoäng
1IK Myran II6
16
2K-Pallo816
3Esse IK/III714
4PUF610
5KPS/II69
6PeFF II 78
7Reima77
8KUF77
9Såka65
10Prs Into84

Myran II tillbaka på vinnande spår


Det blev som väntat ingen enkel match i Såka. Men efter en bra laginsats kunde poängen bärgas och sjunde matchen i följd utan förlust var ett faktum.

Det var ingen överaskning att Myran skulle ha det svårt att producera finfotboll på den lilla planet på Såka, och när såka körde en ganska aggressiv press och slungade iväg bollarna i skyn så var det inte en väldigt publikvänlig fotboll på torsdagskvällen.

Men Myran skulle köra på från början och hade ett flertal chanser under matchen, ett underkänt mål som MMT samt andra i publiken inte ännu idag vet orsaken, och många andra bra chanser som målvakten Tunkkari räddade bra.

I den andra halvleken skulle det dock börja hända saker. I den 65e minuten skulle Marlo Brännkärr bli frispelad av Matti Nyberg och missade inte!.
Men strax därefter, i den 67e minuten, efter Såkas väl innövade frisparksvariant (?) på något vis fick bollen i mål och kunde kvittera.
Men sedan i den 75 minuten kom matchens snyggaste mål när Matti dundrade från 25 meter in den välförtjänade segermålet, efter att såkamålvakten boxat ut bollen.

Slutresultatet därmed vinst för Myran II med 2-1 och fortfarande obesegrade i en typisk derbymatch som inte var andralagets finaste fotbollsmatch denna säsong.Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
1 - 2
(0-0)
65' Mål Brännkärr Marlo

65' 1. målgivande passning Nyberg Mats

67' Mål Björkroth William

75' Mål Nyberg Mats

79' Gult kort Jylhä Veeti
Mera nyheter
IK Myran
«  Augusti   »
Kategorier