IK Myran 2022
1.4.2022 18:30 Artiklar / Herrar

IK Myran herrar 2022

Säsong 2022.

Den kommande säsongen har varit objekt för många om och men under vintervilan. Nu är MMT äntligen tillbaka för att rätta till världens oro och tvivel om fotbollen i Nedervetil i sommar. Först och främst vill vi tacka Lagledningen Andreas Kaitajärvi, Joel Vikman, Veli Niemonen, Tobias Hästbacka, Staffan Brännkärr, Martin Högnäs och alla spelare som deltagit i Idrottsklubbens spännande resa till division 3.

Med detta sagt så svänger vi blicken mot Idrottsklubbens framtid. Efter att beskedet kom att Kaitajärvi och Vikman kliver ner från sina poster i lagledningen så ställdes laget inför ett dilemma. Dilemmat löstes genom att platsen i division 3 avböjdes vilket innebär att IK Myran Herrar kommer i år att spela i hederliga division 5.

Att ta ansvaret över en anrik franchise som denna är ingen enkel uppgift att axla men efter långt sökande tror man sig hittat rätt axlar för jobbet. Axlarna i fråga tillhör alltså ingen mindre än fotbollsikonerna Olli Nylund och Magnus Slotte. Nu är det nybygge som gäller för Idrottsklubben men detta betyder absolut inte att den kommande säsongen kommer att vara någon tråkig “mellansäsong”, trots att division 5 är ett hopp ner så kan MMT garantera underhållande fotboll på Knottvallen även denna sommar.

Detta nybygge betyder att laget kommer mestadels bestå av nedervetilbor, något MMT är väldigt stolta över. Lagbyggandet kommer i teorin att övergå från galacticos systemet i Real Madrid till La masia Systemet i FC Barcelona. Spännande inför sommaren är även att alla kommunens lag nu är samlade i samma division. Detta tillsammans med att vi är ett mestadels nedervetillag ger oss möjligheten att visa våra rivaler att vi inte behöver Karlebybor för att visa vem som är bäst i kommunen.

MMT ser fram emot säsongen och hoppas att läktarna kommer att vara fyllda även i år!


   
Mera nyheter
Herrar
«  Juli   »
Kategorier