Miehet, Miesten Nelonen

IK Myran Myran - HBK  9 - 0

Nedervetil, Idrottsplan

Solid insats av herrarna

IK Myran stod för en solid insats i seriepremiären när man besegrade HBK med hela 9-0 i kommunderbyt. Matchen dominerades fullständigt av hemmalaget och vi avgjorde matchen i ett tidigt skede. William Kangasniemi gjorde säsongens första mål efter 8 minuter i en tilltrasslad situation framför målet. Martin Rasmus stod för en riktig pärla i 15:nde minuten och efter detta blev matchen mest en transportsträcka fram till slutsignalen men killarna ska ha all cred för att man orkade köra på fastän nivåskillnaden på lagen var extremt stort. Hela truppen på 18 spelare luftades och härifrån är det bra att fortsätta mot nya utmaningar.

Laget vill också tacka den talrika publiken på ca 140 personer som kom och bevittnade tillställningen.

Efter detta fortsätter vi med två bortamatcher varav den första spelas 25.6 mot GBK II på Sandhagen II. Nästa hemmamatch spelas först 23.7 när FC-92 kommer på besök.

Statistik

9 - 0

HBK
(5-0)
8'MaaliKangasniemi William
15'MaaliRasmus Martin
36'MaaliWassborr Rasmus
42'MaaliWassborr Rasmus
46'MaaliEnlund Markus
62'MaaliÅström Sebastian
63'MaaliRasmus Lukas
80'MaaliÅström Sebastian