IK Myran - Sporting Kristina!
Publicerad: 29.06.2021 00.00

IK Myran - Sporting Kristina!

Myrans start på division 3 äventyret har som förväntat varit tuff och efter 3 matcher sitter man andra lägst i serien med 0 poäng. Den goda nyheten är att fredagens motstånd Sporting Kristina sitter allra lägst också med 0 poäng men en match mer spelad, vilket förstås gör oss till favoriten inför matchen. MMT förväntar sig att matchen kommer bli hård med tanke på Sportings 11 gula kort och ett rött på fyra matcher och Myran välkända förmåga att lägga emot. Matchen spelas alltså denna Fredag 2.7 kl.19:00 på Knottvallen. Så kom med och fira fredagskvällen med oss.

Sporting Kristina från Kristinestad är ett ganska okänt lag för Myran, dessa jättar har nämligen inte mött varann på flera år. Båda lagen spelar hårt så en underhållande match kan garanteras och MMT rekomenderar att paraply medtages eftersom att blod svett och tårar kommer att flyga när båda lagen är desperata efter sina första poäng för säsongen.

Rött mot gult, norr mot söder, lågt mot ännu lägre, vad mer finns det att säga? Kiosken är öppen, vi syns på plats. Inträde 5€.

//MMT

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv