Hemmapremiär! IK Myran - KPV/Akatemia
Publicerad: 16.06.2021 00.00

Hemmapremiär! IK Myran - KPV/Akatemia

Året var 2007, Steve Jobs har nyss lancerat den första iphonen och Spiderman 3 spelas i biograferna. På radio spelas mest Rihanna och Beyoncé och IK Myrans Representationslag spelar i division 3. Nu är vi framme i 2021, IK Myrans jubileumsår som tyvärr varit drabbat av corona och restriktioner. Trots allt detta så är vi för tillfället överlyckliga här på MMT redaktionen, pga. att för första gången på 14 år har vi nöjet att välkomna er på division 3 fotboll på Nedervetil Sportplan! Lördagen den 19.6 kl.15:00!

Som motstånd kommer KPV/Akatemia, det är alltså derbydags på knottvallen. KPV är ett av de mer bekanta lagen i serien och rep.laget har haft flera möten mot dem i fyran under gågna säsonger. Efter en match spelad står båda lagen på 0 poäng så vi kan förvänta oss en hård kamp då båda lagen är ivriga att öppna poängbörsen.

"Håll dina vänner nära och dina fiender närmare", är ett ordspråk som passar fint in med tanke på att ett flertal spelare i Myrans supertrupp har representerat KPV i sina naiva ungdomsår. Men på samma sätt som alla vägar leder till rom så kommer också alla bra fotbollsspelare till IK Myran förr eller senare i sin karriär. Utan att nämna några "skyldiga" så tror MMT att det kommer vara intressant att se hur dessa spelare kommer att göra en skillnad mot en klubb vars spelsystem de är väldigt bekanta med.

Visst finns det många sätt att förgylla en lördag på men MMT anser att division 3 fotboll på knottvallen är en svårslagen kombination. Så kom med, Denna lördag den 19.6 kl.15:00 på Nedervetil Sportplan! inträde 5€.

//MMT

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv