Presentation nr2. Lagets nya Sportchef Joel "Juti" Vikman!
Publicerad: 20.11.2020 00.00

Presentation nr2. Lagets nya Sportchef Joel "Juti" Vikman!

-Sportchef är en ny post i ledarstabet för rep. laget, vilka uppgifter kommer med titeln?

"I första hand har jag ansvaret av spelarrekryn. För det andra ser jag till att alllt är under kontroll i spelartruppen och ledarstaben, alla mår bra och känner sig trygga. Och till sist fungerar jag som en hjälpande hand för ansvartränaren och ställer till inför match och träning. Tillsammans med Myran Media Team kommer vi också att satsa ännu mera på sociala medierna för att få fram Vad som händer runt laget och föreningen. Vi skall vara bäst i nejden också på den fronten."

-Vad har du för visioner för säsong 2021?

"Vi fortsätter med arbetet som påbörjade 2 år tillbaka, att utveckla herrfotbollen och nå framgång på ett längre sikt. I praktiken betyder detta att vi skall vara bättre i morgon än idag."

-Kommer det att ske stora förändringar i truppen ?

"Tanken är att vi skall få klart med fjolårets trupp så snabbt som möjligt för att kunna bygga runt denna fina gemenskap. Flera nya spelare har visat intresse för att klä på sig den gul svarta dressen, förstås förstärkningar behövs, Men vi gör inget förhastat i detta läge. Vi letar efter spelartyper som är bra både på och utanför plan."

-Är ledningen positivt inställd på säsongen?

"Självklart, detta kommer att vara en fin utmaning, för både mig och föreningen. Att sedan meriterade Markus Enlund väljer att fortsätta med oss, ger det en positiv känsla inför kommande säsongen."
//Joel Vikman

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv