Spelarpresentation: Sebastian "Bassi" Åström!
Publicerad: 04.12.2020 00.00

Spelarpresentation: Sebastian "Bassi" Åström!

Spelarpresentation: Sebastian "Bassi" Åström!

En av lagets mest rutinerade spelare och en nyckelspelare på mittfältet! Lagledningen är väldigt glad över Bassis beslut att fortsätta.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

-Förväntningarna är höga, med det sug som det är till laget nu så tror jag vi får ett riktigt slagkraftigt lag, med hård konkurrensen på alla positoner och jag tror att vi skall kunna kriga om poäng i varje match. Ett realistiskt mål tycker jag är att bli ett stabilt division 3 lag. En personlig målsättning är att ännu hänga med dom yngre förmågorna så att de inte springer förbi på alla sidor och det skall jag jobba hårt för på träningsplanen. Jag tror att jag ännu kan tillföra laget något, förutom att höja medelåldern.

Vad tror du om framtiden för IK Myran?

-Jag tycker det ser ljust ut för klubben. Det är bra drive på gång för tillfället, både gällande vad som sker på planen, men också hela organisationen runt omkring.

Valter Hassel sade i sin intervju att du har det bästa skottet i laget, vad tycker du om det?

-Har kanske inte riktigt samma uppfattning om mitt skott som Valter. Men det får stå för honom, han ser ju skotten från en annan vinkel som målvakt. Får ta det som en komplimang och försöka använda det mera som ett vapen på planen.

Vad är ditt favoritminne i IK Myran?

-Favoritminnena måste nog vara serievinsterna både i fotbollen och futsalen förra säsongen.

Sportchefens kommentar: Med Bassi har vi nu 2/3 ”gårr gräftare” klara. En spelare som visar klass och attityd på och utanför fotbollsplan och dessutom är en omtyckt lagkamrat.

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv