5
SEP
15.00
Miehet II, Miesten Vitonen

IK Myran IKM II - TUS  5 - 2

Nedervetil, Idrottsplan

Kommunderby på Nedervetil Sportplan!








Övre slutserien har nu dragit igång i division 5, och det börjar vara en stund sedan Myrans andra lag lirat på hemmaplan. Men nu är det dags igen, och som grädde på moset e de derby, Kommunderby!


För Myrans del har man hunnit med en match sedan övre slutserien körde igång, och det inledde man med en tuff bortamatch utan poäng mot Esse IK II som är seriefavoriter. Efter det har man haft en bra träningsvecka och är redo för att få igång poängskördet igen. Nu är det som sagt hemmamatch som gäller och på besök kommer TUS representationslag. Lagen möttes ju för bara några veckor sedan, då var det TUS som hade bättre flyt och lämnade med alla 3 poäng på Forsbackaplan. TUS har efter det redan hunnit med 2 matcher i övre slutserien och har börjat starkt med 4 ihopskrapade poäng.

Inför söndagens match har därmed TUS klättrat till en tredje plats i tabellen. Idrottsklubben ligger med bara en match spelad i övre slutserien på en sjätte placering.


MMT:s Tips:

Söndagens match kommer att erbjuda publiken på en underhållande match, MMT ser inte 0-0 som en alternativ. I Bortalaget finns det anfallshot under Elias Grahn som gjort 8 mål på 6 matcher. TUS har också erfarenhet i mittfältet med t.ex. Andriy Fadeichev.

Idrottsklubbens svar på bortalagets målfarlighet är Marlo Brännkärr. 16 mål på 9 matcher säger sitt. Kanske man även kan se en målgörare som efter alla år varit känd för att hålla målet tomt.

Trots lagens förra möte tror MMT att en spikad 1a känns som ett väldigt bra spel.

Men, detta spektakel upplevs bäst, och endast på plats, så häng med!


// MMT




Statistik

5 - 2

TUS
(2-1)
4'MaaliEnroth Marcus
19'MaaliBrännkärr Marlo
44'MaaliBugai Iurii
75'MaaliNyberg Mats
83'MaaliNylund Olli
85'MaaliHansén Lucas
89'MaaliLindbäck Tommy

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com