Esittely
Ottelutilastot
IK Myran IKM II - K-Pallo
2021 - Herrar II - Miesten Vitonen
Klo 13:00 Kronoby, Centralplan
12
Sep

Kommunens två bästa lag spelar på Söndag.
I kronoby kommun finns det totalt 4 herr senior lag. Vi har förståss idrottsklubbens stolta lag, IK Myran Rep och IK Myran II, det finns även Hovsala BK och Terjärv US.
På söndag har ni en ypperlig chans att se de två bästa lagen spela, på samma dag. Vi börjar med andra bästa laget, Myran II som möter K-Pallo på Kronoby Centralplan 13:00. Och sen avslutar vi vid Nedervetil Sportplan kl. 17:00 då IK Myrans representationslag möter Korsnäs FF. Va spännande!


MMT tar en titt i första matchen och kan konstatera att det börjar bli slutet av en tuff schema för IK Myran II. Det blir nämligen tredje matchen på sju dygn för gänget. Senast var på Onsdagen borta mot Sääripotku (Matchrapport). Före det minns säkert alla derbyt. (Matchrapport)
Något som kan vara en enorm energipaket för laget är att de kan ta fulla poäng av dessa sju dygn då de jagar tredje raka vinsten.

Motståndet då, det blir andra bortamatchen mot Myran II denna säsong för Kpallo från Kalajoki. Senaste resan till Nedervetil fick de inga poäng med sig då Myran vann med 2-1.
Kommer de att lyckas i Kronoby? K-Pallo har inte direkt imponerat under övre slutserien. De har fått delade poäng hemma mot TUS, men annars har de haft tufft och förlorat resterande matcherna. K-Pallo ligger därmed lägst i övre slutserien. I övre slutseriens måltabell hittar man dock en K-pallo spelare på andra plats vid namnet Risto Hintsala, kan vara farlig på Söndag. Vem som leder måltabellen kan säkert de flesta gissa.

I hemmalagets senaste rapporter ser allt bra ut. Inga skador trots hårda matchtempot, detta säkert på grund av den enorma bredden som funnits till förfogande under hösten.
Liksom Ronaldo bara fortsätter göra mål trots byte av Hemmaplan, tror vi inte att M.Brännkärr bör ha någon problem att göra mål på Kronoby Centralplan och fortsätta rekordsviten. Försvaret ser bra ut och förståss fortsätter målvaktsfrågan där klubben även jagar rekord i flest matchspelade målvakter under en säsong. Det hindrar inte Myran att spela fin Fotboll och MMT kommer helt enkelt dra alla kort hemmåt och spika en rak etta på söndagens match.

Hoppas ni tar er tid att komma och se och njuta.

IK Myran II - K-pallo
12.09 kl 13:00
Kronoby Centralplan


YOGI!

//MMT
Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
IKM II 3 - 5
(1-4)
Mera nyheter
Herrar II
«  December   »