Herrarnas segersvit bröts
Publicerad: 13.09.2020 00.00

Det blev en spännande tillställning när herrarna spelade årets sista bortamatch I Larsmo. Matchen var mycket jämn där båda lagen skapade många målchanser och det var mycket krigande matchen igenom. Vi skapade betydligt flera målchanser än LBK medan de hade de bästa målchanserna. Vi gjorde även 3-2 i andra halvlek men målet blev bortblåst för offside.

Även om vi saknade många tongivande spelare I matchen visade vi att vi har en bra bredd i truppen och de spelare som fick chansen gjorde det mycket bra. Niklas Rautio gjorde sina första minuter för säsongen i representationslaget och krönte insatsen med två målgivande passningar. Rasmus Wassborrs strålande målform håller i sig och han gjorde sitt tolfte mål för säsongen.

Vår skadelista är lite onödigt lång för tillfället. Lukas Rasmus, Markus Enlund och Oskar Ylimäki saknades pga skador och sjukdom och i denna match måste även Joel Wikman utgå redan i första halvleken pga ljumskproblem.

Inför säsongens sista match har vi allt i egna händer. Blir det vinst mot PeFF är seriesegern klar så vi hoppas att alla supportrar dyker upp till Nedervetil sportplan lördag 19.9 kl.14.00.

Målen:

36’ 1-1 Marlo Brännkärr (Niklas Rautio)

41’ 1-2 Rasmus Wassborr (Rautio)

Laget: Oskar Backström; Martin Rasmus(80’ Jakob Dalhem), Tomi Björklund, Joel Wikman(33’ Niklas Rautio), Max Högnäs; Nicholas Enroth, Sebastian Åström, Kim Salonen; Rasmus Wassborr, Robin Skog, Marlo Brännkärr.