Myran herrars andra lag avslutade en fin säsong med vinst och avancemang till Femman
12.9.2019 14:00 Nyheter / Herrar II

Avancemang!


På söndagen var det dags för avslutande omgången för Division 6, och Terjärv fick besök av ett vinnande lag när Myran II, efter att de säkrat avancemangen förra omgången mot Såka ställde till med avslutningsfest ått gästande KPS II. Och Myran levererade. Efter att på Såka matchen haft en väldigt bred trupp och med lite hjälp av första laget så var det rena motsatsen på söndagen då Myran ställde upp med 12 spelare på pappret och enda som spelat regelbundet under säsongen med representationslaget var målvkten Valter Hassel, som spelade denna gång som anfallare!

Laget: Jean Auren; Kevin Hulden, Marcus Enroth, Ted Sandbacka, Linus Hansen; Robert Dahlbacka, Casper Sumell, Veeti Jylhä, Martin Högnäs, Lucas Hansen; Valter Hassel. Inhoppare Hannes Store.

Inget dåligt drag av tränaren Enroth, för i den 21 minuten dundrade Valter in en frispark till 1-0. Strax före pausen löpte Martin Högnäs i djupet på Ted Sandbackas passning och avslutade säkert förbi målvakten till 2-0. KPS II tog över efter pausen men Tvåan försvarade kompakt och långskotten plockade Jean Auren i målet relativt enkelt. Kevin Hulden avgjorde matchen då han på Marcus Enroths passning drev förbi en försvarare och sköt från straffgränsen in 3-0. Matchen slutade alltså 3-0 för Herrarnas andra lag och slutar på en andra plats och går därmed på en välförjänst paus innan det blir dags igen att förbereda sig för nya strider i div.5


Några intressanta kommentarer när tränaren summerar den gångna säsongen:

Tvåan vann 13 matcher av 18. 41 poäng gjorde 50 mål och släpte in endast 19 mål.

Mest matcher 2019

Robert Dahlbacka han har varit med på alla 18 matcher.

Marcus Enroth, Kevin Hulden,och Casper Sumell 17 matcher

Linus Hansen, Lucas Hansen, Veeti Jylhä och Ted Sandbacka 16 matcher

Thomas Parviainen och Hannes Store 15 matcher.

22 spelare har gjort mål(!)

Bästa målskyttar Lucas Hansen och Rasmus Wassborr 7 mål

Den här säsongen har Tvåan spelat 9 hemmamatcher. 4 i Nedervetil, 4 i Terjärv och 1 Kronoby.

Under säsongen har totalt 41 spelare deltagit.
MMT Gratulerar laget och önskar alla lycka till i nästa säsong!


//MMT


   
Mera nyheter
Herrar II
«  Mars   »
Kategorier