Esittely
Ottelutilastot
KUF - IK Myran II
2019 - Herrar II - Kutonen
Klo 18:30 Kållby, Bollplan
10
Jul

Inför: Myrans andra lag tar nya tag i Kållby.


Herrarnas andra lag har legat lågt under en liten tid nu. Men några har kanske dock märkt att laget nog spelat en match under förra veckan som man redan nu trängt undan (för de som inte märkt så har faktist Herrar II förlorat första matchen för säsongen), Men he om he!

Nu är det dags att få start på segertåget igen och nästa hållplats blir kållby bollplan på onsdagskvällen, Konduktör Enroth har stämplat biljetterna under tisdagskvällen och man kan igen konstatera, att klass-spelare räcker till denna säsong i Myrans herrtrupp. (Får vi även se en efterlängtad Comeback!?)

Men motståndet då?
Jo KUF är ju på tur och det var även KUF som Myran mötte i öppningsmatchen när serien drog igång i Maj. Den matchen slutade i en komfortabel 3-0 seger för de Gul-Svarta. Efter det har det gått lite upp och ner för KUF, men nu har de två matcher utan förlust bakom sig och förra onsdagen slog dom Såka med 6-3 så kanske de fått igång målskyttet nu.

Ser man på tabellen så ligger KUF på en 6:e plats och ser ut att kanske kunna börja greppa fast i en fortsatt division 6 plats.
Myran däremot har, hör och häpna, tappat serieledningen och ligger nu på delad andra plats, MEN, har dock en match mindre spelat en lagen över och under, så alla poäng är fortfarande väldigt viktiga om man vill behålla spänningen till slutet av säsongen. så även denna gång, en väldigt intressant match förväntas på onsdag kväll.
Plac.LAGMATCHERPOÄNG
1Esse IK/III920
2IK Myran/II819
3K-Pallo919
4PUF814
5KPS/II812
6KUF911
7PeFF/II88
8Reima87
9Såka85
10Prs Into94


MMT anser att oddsen för Myranvinst är på sådan nivå att det inte är spelvärt. Men en god speltips kan man sätta in att Jean Auren håller nollan, Auren har en lång streak obesegrade matcher med både första laget och andra laget och vet fortfarande inte hur det känns att förlora!

MMT önskar laget en trevlig avfärd och hoppas på seger!
YOGI!


//MMT

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
2 - 4
(1-1)
II
5' Mål Dalhem Jakob

52' Mål Dalhem Jakob

61' Mål Sumell Casper

77' Mål Hansén Linus
Mera nyheter
Herrar II
«  Juli   »
Kategorier