Myrans herrar förnyar tränarstabet
6.1.2019 20:12 Nyheter / Herrar

Tränarstabet 2019


Sami Dahlbacka tackar för sig efter sex års tid av tränande av representationslaget. Föreningen vill samtidigt tacka Sami för hans insatser under alla dessa år. Som efterträdare stiger både nytt och gammalt kunnande fram. Joel Vikman kommer agera som spelande tränare under inkommande säsong och som hjälptränare samt matchtränare fungerar Kristoffer Sandbacka.

Joels fotbollsfostran kommer närmast från GBK, men, efter en säsong i Myrans representationslag märkte han den fina atmosfären i föreningen och vill därmed fortsätta utveckla klubben.

Kristoffer Sandbacka har gjort ett digert arbete inom klubbens äldre juniorlag. Det blev därmed ett naturligt steg för "Kicki" att fortsätta med att ta steget till representationslaget.

Veli Niemonen tar över de administrativa rollerna i laget efter många år av liknande uppgifter inom juniorfotbollen.

Liksom förra året kommer Tobias Hästbacka att fungera som manager, samt Martin Högnäs att agera kassör. Ordförande Högnäs och managern Hästbacka är väldigt nöjda med nya tränarstabet.

MMT passade på att ställa några frågor åt den färska spelande tränaren Joel Vikman:

  • Hurdan fotboll kan man förvänta sig av representationslaget under nästa säsong?

Det kommer att spelas mycket händelserikt och publikvänligt fotboll under nästa säsong. vi kommer att se ett hårt kämpande lag med ett stort gulsvart hjärta.

  • Vilka målsättningar har du för nästa säsong?

Att utveckla laget samt spelarna och bygga en fin atmosfär i laget. Läget för klubbens juniorer är lysande, därför vill jag jobba för att utveckla dessa juniorer att ta steget upp till representationslaget. Resultatmässigt vill vi förbättra fjolårets placering.

Tränarens hälsning:

- Hoppas på mycket publik samt vill jag även hälsa alla juniorer hjärtligt välkomna till matcherna.

Spelarbygget är i full gång enligt tidtabell. Många nya och gamla ansikten kommer man att få se under nästa säsong.

YOGI!
   
Mera nyheter
Herrar
«  September   »
Kategorier