Tytöt 10/11, Piteå Summer games

Tytöt 10/11 - Iskmo-Jung sund BK

Böle 1

Dag 3 Piteå Summergames

Tredje och sista dagen spelade vi turneringens sista match mot Iskmo-Jungsund BK. Vi inledde starkt och efter bara 36 sekunder spelade ledde vi 1-0. Vi orkade inte riktigt hålla spelet hela matchen och hade en dipp i slutet av första halvlek då spelskickliga I-JBK lyckades göra några mål, i halvtid skrevs ställningen 1-3. Vi tog oss i kragen till andra halvlek och hade några farliga chanser, bland annat ett stolpskott, men I-JBK var de enda som lyckades göra mål i andra halvlek och slutresultatet blev 1-4.

Fast vi spelmässigt kanske inte hållit oss på vår egen nivå har vi ändå haft roligt. Vi har fått uppleva både vinster och förluster och vi har fått möta duktiga och spelskickliga lag. Fritid har vi också hunnit med, vilket ju är minst lika viktigt när man är på turneringsresa.

Nu blir det småningom en lite lugnare period på fotbollsfronten när vi laddar upp inför Kokkola cup. Där spelar vi i F13 nivå 1 med 11v11. Vi har kallat in fd ligatränarna Mankki och Antti för att förbereda oss på utmaningen.

Före Kokkola cup har vi en seriematch kvar i våromgången, för motståndet står GBK. Matchen spelas onsdag 5.7 kl 17.30 på Nynäs Park i Karleby. Väl mött!