30
JUN
17.00
Tytöt 10/11, Piteå Summer games

Gimonäs Umeå IF - Tytöt 10/11   

SCA 9-9

Piteå Summergames dag 1

Dag 1 av Piteå Summergames inleddes starkt med en 6-0 vinst över hemmaföreningen FC Norrsken på förmiddagen. En viss nervositet kunde skönjas till en början bland flickorna, men efter en stunds trevande kunde vi konstatera att gräset är grönt och bollen rund också i Piteå!

För motståndet i dagens andra match stod Gimonäs Umeå IF. Där skrevs siffrorna 2-1 till Myrans favör. Vi hade helt klart fler målchanser än motståndarna, men motståndarnätet rasslade bara två gånger i denna match - och det räckte ju!

På kvällen deltog vi i invigningsceremonin med parad genom Piteå, bara det en upplevelse i sig med alla glada människor som hejade på gatorna.

Imorgon lördag spelar vi vår tredje och sista match i gruppspelet mot det som torde vara det tuffaste motståndet hittills i turneringen, norska Bossekop UL. Så länge vi håller nivån på spelet ska vi säkerligen ge dem en tuff match. Hur slutresultatet än blir i den matchen hamnar vi som sämst på en andra plats i tabellen, vilket betyder att vi spelar om placeringarna 1-16

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com