Esittely
Ottelutilastot
IK Myran - K-Pallo
2022 - Herrar - Miesten Vitonen
Klo 19:00 Konstgräs
19
Maj

Inför: IK Myran - K-Pallo


IK Myran gästas av K-pallo från Kalajoki på torsdagen.


Det är dags för ny match för Myrans herrar. Denna gång får de besök från Kalajoki. Eftersom gräsplanet i Nedervetil inte ännu är klar för spel så kommer matchen att spelas på Kronobys konstgräsplan.

Myran har fått en bra start på säsongen och har 9 poäng av 9 möjliga, Senast kommer de från Åvallen i Purmo med 5-0 vinst i bagaget (Rapport).
K-Pallo har en match mindre spelat en Myran och har liksom Myran även en Walkover vinst, så de har spelat en match denna säsong, som de vann mot Väsymättömät med 4-3.

I myran lägret har det sett bra ut med spelarläget under säsongens början. Några skador och sjukdomsfall har laget haft under veckan men kommer nog ha en bred trupp till denna match.

Matchen kommer säkert bli fartfylld, och MMT har svårt att tro att matchen slutar mållöst.

Matchen börjar 19:00 och Idrottsklubben önskar alla välkomna till Kronoby för att avnjuta Div 5 fotboll i vårsolen!

Vi ses!

YOGI!!

//MMT

Ny seger för Myrans Herrar.


Myrans herrar tog ytterligare tre poäng i tosdags och segertåget rullar vidare.


Myran ställde upp med 17 spelare till matchen vid kronoby konstgräsplan, K-pallo kom från Kalajoki med hela 18 spelare på pappret. Så det var många spelare på plan och bytesbänk när mathcen började, kanske mer än på läktaren.

K-Pallo började matchen piggt, och hängde bra med i matchtempot under en lång tid.
Det dröjde en halvtimme för myran att få hål på K-pallo. I 31a mintuen öppnade spelande tränaren Olli Nylund kvällens målkonto när han fick in bollen från en assist av Max Högnäs.
Kort därefter, i den 37e minuten fick Robert rulla in bollen i mål till 2-0.

Robert Dahlbacka gjorde inga misstag när han satte in 2-0Målen fortsatte komma. I 39e minute gjorde Marlo Brännkärr 3-0 och i den 41a minute satte Max Högnäs in 4-0. dvs Myran punkterade matchen på 10 minuter och gick i halvtidsvila med en 4-0 ledning.

Marlo Brännkärr i en av chanserna som Myran lyckades rada upp i första halvlek.Andra halvek är inget för Myran eller K-Pallo att göra intstruktionsvideor av. Matchen dog ut helt och spelet försämrades.
Trots det fick man avsluta med glädje när Magnus Slotte i den 90e minuten faställde siffrorna till 5-1 efter att K-pallos Kalle Niemelä gjort en tröstmål 6 minuter tidigare.

Magnus Slotte fastställde slutsiffrorna till 5-1Detta betyder att Myran tog en till stabil seger och har nu 4 segrar på 4 matcher. Detta gör att de ligger på en andra plats i tabellen. Black Eagles har lika manga segrar men bättre målskillnad och är i toppen av tabellen. KPS, TUS och K-pallo hänger på toppen, där alla tre lagen harp å 3 matcher fårr 2 vinster och 1 förlust.

Myrans Nästa match spelas Fredagen den 27.5 mot Väsymättömät i Kaustby.


YOGI!!

//MMT (Foton: Tommi Pulkkinen)

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
5 - 1
(4-0)
31' Mål Nylund Olli

31' 1. målgivande passning Högnäs Max

37' Mål Dahlbacka Robert

37' 1. målgivande passning Brännkärr Marlo

39' Mål Brännkärr Marlo

39' 1. målgivande passning Högnäs Max

41' Mål Högnäs Max

41' 1. målgivande passning Nylund Olli

84' Mål Niemelä Kalle

90' Mål Slotte Magnus

90' 1. målgivande passning Dahlbacka Robert
Mera nyheter
Herrar
«  Augusti   »
Kategorier