Esittely
Ottelutilastot
Black Eagles - IK Myran
2022 - Herrar - Miesten Vitonen
Klo 18:30 Västerplan TN
16
Jun

Förlust för herrarna i toppmötet


Det blev en hård kamp på västra plan i Jakobstad på torsdagskvällen.

Det var ettan mot tvåan som möttes, de största avancemangkandidaterna.
Och till en början var det en jämn drabbning, Black Eagles kom kanske till farligare chanser till en början, och Myran hade problem med den snabba underlaget som den dåliga konstgräset bjöd på.

Det dröjde nästan en hel halvlek för första målet att komma, det var Black Eagles och Bajram Syla som satte in första stötet 3 minuter före paus. Så första halvleken var en jämn halvlek med Black Eagles som hade övertaget med 0-1.


Andra halvlek började oturligt för Myran, när Black Eagles fick en straff strax i den 47e minuten. Egzon Behrami gjorde inga misstag utan förde hemmalaget till 2-0 ledning. En tuff uppförsbacke för Myran. Spelet svajade lite under en tid och i den 56e Minuten nickade Olli Nylund in en inlägg mot mål som inte årkade allt fram, men där var dock Nicholas Enroth och satte in reduceringsmålet till 2-1 och hoppet levde. Men Myran började tröttna en aning och Black Eagles fortsatte springa på som de gjort hela matchen, och när Miftari Atte i den 66e minuten sköt in 3-1 så kändes det som luften åkte iväg lite för Myrans gäng. Det resulterade till ytterligare mål för hemmalaget, både i 71a och 88nde matchminuterna. Myran fick in en tröstmål i 90nde minuten när Lucas Hansen slog en hörna som styrdes in av motståndaren.
Men strax därefter var matchen slut 5-2 för Black Eagles och Myran åkte på säsongens första förlust.

Det är dags att fokusera på at vända trenden nu för Myran och de kommer köra hårt för att göra det redan före midsommaren när PeFF Gästar Nedervetil på Torsdagen.


//MMT


Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
5 - 2
(1-0)
42' Mål Syla Bajram

48' Mål Egzon Behrami

56' Mål Enroth Nicholas

56' 1. målgivande passning Nylund Olli

66' Mål Miftari Atdhe

71' Mål Kera Asdren

88' Mål Kera Asdren

90' Mål Hansen Lucas
Mera nyheter
Herrar
«  Augusti   »
Kategorier