IK Myran intog Ratina-stadion
Publicerad: 06.09.2022 00.00

IK Myran intog Ratina-stadion

Tisdagen den 6 september kl 19.00 spelade Finland en tyvärr resultatmässigt oviktig VM-kvalmatch mot Sverige på Ratina-stadion i Helsingfors. Tillsammans med över 6500 andra åskådare fick Myrans F12-lag med familjer se Finlands Helmarit med bland andra Korpela, Danielsson, Kuikka och Sällström slåss mot svenska jättarna Asllani, Hurtig, Blackstenius och Rolfö med lagkamrater. Sverige drog som väntat det längre strået med sin 0-5 vinst.

Trots att resultatet inte var direkt glädjande för Finlands del var det en upplevelse att få sitta på första parkett och se fina förebilder prestera på planen. Många drömmar om framtida landslagsspel började blomstra ännu mer efter kvällens upplevelse. Ivriga och förväntansfulla radade flickorna upp sig när matchen var slut och samlade tålmodigt på sig idolernas autografer på papper, tröjor och halsdukar. Chauffören Kenneth fick också visa sin tålmodiga sida då vi var bland de sista som lämnade stadion…

I framtiden hoppas vi få besöka Ratina för att heja fram några av våra egna Myranflickor iklädda landslagsdressen som förebilder för framtidens Helmarit!

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

IDROTTSKLUBBEN MYRAN
-Anrik Historia, Lysande Framtid-

ikmyranjopox@gmail.com