10
SEP
15.10
Tytöt 10/11, Norrvalla Cup 2022

Norvalla FF - IK Myran   

Oravais 2

Norrvalla Cup dag 1

Första dagen i Norrvalla cup är till ända. Vi har spelat tre matcher i Oravais och resultaten har varit minst sagt varierande…

Vi började lite halvskakigt mot ett spelstarkt BK-48. Vi lyckades hålla nollan bakåt, men framåt blev det inga mål heller. Matchen slutade mao 0-0.

Sundom IF stod för motståndet i andra matchen. Då hade vi både vaknat och taggat till. Det var inget fel på självförtroendet och vi ångade på bra. Vi dominerade spelet och släppte knappt över motståndarna på vår planhalva. Vår vana trogen hade vi en hel hop målchanser som inte slutade i mål, men vi lyckades pricka målet tre gånger! Agnes stod för dagens snyggaste mål då hon nickade in en hörna som Jill satte perfekt. Det var första nickmålet någonsin för flickorna! 2-0 jobbade Enni sig fram till och lyckades ur en död vinkel få in bollen i mål. Jills vänsterfot stod för 3-0 målet, vänsterfotsmål för alla utom vänsterfotad Enni hör inte heller till vardagen för oss!

Dagens sista match mot Norrvalla FF är en match vi helst hastigt arkiverar. Motståndarna var ett mycket duktigt lag, de var starka både fysiskt och spelmässigt. Vi gick in med fel inställning och hade tyvärr inte mycket att sätta emot. Vi hade dessutom en del skador som satte käppar i hjulet för flera spelare. Slutresultatet i matchen skrevs 4-0.

Imorgon avslutar vi gruppspelet mot Esse IK och beroende på hur vi placerar oss i gruppen spelar vi sedan placeringsmatcher på eftermiddagen.

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista